Vásárlás, szállítás, garancia, adatkezelés

Vásárlás - szállítás

 

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely nem tartalmazza a szállítási költséget.

A megrendelt árut e-mailben, vagy telefonon visszaigazoljuk. A termékek azonnal, raktárról szállíthatók, azonban időszakos készlethiány előfordulhat minden termékből. A szállítási határidő legfeljebb 1 hét. A megrendelt termék szállítási határidejéről a rendelést követően tájékoztatjuk.

 

A szállítás 30000.-Ft feletti rendelés esetén INGYENES, alatta csak 990.-Ft.


Visszaküldés

 

A hatályos Magyar Törvények szerint a Vásárló vásárlási szándékától 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek a Vásárlót terhelik. A termék bontatlan, eredeti állapotában való visszaérkezése után 30 napon belül visszaszolgáltatjuk ellenértékét. ( utánvétel feladott csomagot nem veszünk át)

 

Garancia

 

Termékeinkre 2 éves garanciát vállalunk.

 

Adatkezelés

 

Az Euro Swing Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja az ide vonatkozó törvények betartásával.

Várj mielőtt kilépsz!

Kérd hírlevelünket az Akciókról!

Ha nem, akkor klikk a "Mégsem" gombra!


Aszaló, gyümölcsaszaló, inox aszaló Aszaló, aszalógép, gyümölcsaszaló, inox aszaló Aszaló, gyümölcsaszaló Lekvárfőző üst gyártás, eladás Lekvárfőző üst gyártás Lekvárfőző üst gyártás Pálinkafőzés, pálinkafőzők Shimano bojlis botok Pálinkafőző videó, pálinkafőzők Pálinkafőző Pálinkafőzés, pálinkafőzők Pálinkafőző 100 literes, pálinkafőzők