Víztisztító - fordított ozmózis víztisztítók

Víztisztító

- a NASA által kifejlesztett víztisztítók az USA-ból. A fordított ozmózis (RO) elvén alapuló technológia átlagosan 99%-os hatásfokkal távolítja el a szennyező anyagokat a vezetékes ivóvízből.

Összes | Oldalak:
 • Víztisztító - PurePro RO105 RO víztisztító

  Víztisztító - fordított ozmózis víztisztítók

  víztisztító
  Víztisztító: víztisztító PurePro RO-105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) a víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra köthető, 5 lépcsős ivóvíztisztító.

  PurePro RO-105 Víztisztító
  Víztisztító webáruház.

  A PurePro RO-105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés.

   

  A PurePro RO-105 háztartási fordított ozmózis víztisztító jellemzői:

  A tisztítás 5 lépcsője:

  RO víztisztító beszerelve1.lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó -UV-szűrős- szűrőházzal)

  2. lépcső: aktívszén (GAC) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)

  3. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)

  4. lépcső: RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap)

  5. lépcső: aktívszén utószűrő szűrőházban

  A PurePro RO-105 5 lépcsős tisztítórész tartókonzolja fémből(!) készül - stabil rögzítés!

  A tartály: 12 literes, anyaga fém, belül speciális teflon bevonat (!) (NSF és CE minősítések).

  Megengedett hálózati víznyomás: 3-7 bar. (Ha ennél alacsonyabb a hálózati víznyomás, akkor a PurePro RO-105P, nyomásfokozóval ellátott RO víztisztító berendezést javasoljuk.)

  Kapacitás: 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).

  PurePro RO víztisztító szerelékei

  A PurePro RO-105 háztartási RO víztisztító méretei:

  Az 5 lépcsős tisztító rész

  - magassága: 45 cm

  - szélessége: 37 cm

  - mélysége: 20 cm

  A 12 literes tartály

  - magassága: 43 cm

  - átmérője: 28 cm

  A tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).

  A PurePro RO-105 háztartási RO víztisztító tömege összesen: 12 kg.

  Garanciák: 2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garancia (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)

  A PurePro RO-105 háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és 1 db szűrőház kulcs, részletes, magyar nyelvű Gépkönyv.

  Beszerelés:

  A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a Gépkönyv útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt a beszereléshez.

  Karbantartás:

  A PurePro RO-105 háztartási RO víztisztító különösebb karbantartást nem igényel, a megjelölt garanciák érvényesüléséhez az alábbi időközönként azonban a szűrőbetéteket cserélni szükséges:

  • az első 3 és 1 utolsó szűrőbetétjét: 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén).
  • a RO membránját 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén).

  A szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk természetes fertőtlenítőszert is, pl: grapefruitmag kivonatot vagy Ezüstkolloidot. Mindkettő nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről.

  Minősítések: CE, WHO, NSF, WQA, FDA.

  Gyártó: PurePro USA Corp.

  Akciós ár: 49800 Ft.
  Ár:49800.00Ft
 • Víztisztító PurePro RO106M RO víztisztító visszasózóval

  Víztisztító - fordított ozmózis víztisztítók

  víztisztító visszasózóval

  Víztisztító:

  PurePro RO-106M háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító berendezés. A konyhai mosogató alá szerelhető és vízhálózatra köthető, 5+1 lépcsős (5 db tisztítórésszel és 1 db visszasózó egységgel rendelkező) ivóvíztisztító.

   

  ÁR:78000Ft.

   

  Most!

  54.000 Ft.

   

  Ár:54000.00Ft
 • PurePro RO105P RO víztisztító nyomásfokozóval

  Víztisztító - fordított ozmózis víztisztítók

  A PurePro RO-105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval felszerelve. Teljesen ugyanazt tudja, mint a RO víztisztító nyomásfokozó nélküli változata (PurePro RO105), a különbség annyi, hogy ezt a változatot olyan helyekre javasoljuk alkalmazni, ahol a hálózati víznyomás túl alacsony (3 bar alatti, pl.: fúrt kút esetében). A megfelelő víznyomást itt egy nyomásfokozó szivattyú biztosítja. Működtetéséhez a nyomásfokozó szivattyú miatt elektromos áram szükséges. A nagyobb nyomás miatt kisebb a szennyvízként elfolyó, ún. "technikai víz" mennyisége, így működtetése gazdaságosabb, mint a nyomásfokozó nélküli RO víztisztítóé
  Ár:69000.00Ft
 • PurePro RO106MP RO víztisztító visszasózóval és nyomásfokozóval

  Víztisztító - fordított ozmózis víztisztítók

  víztisztító
  PurePro RO106MP RO víztisztító visszasózóval és nyomásfokozóval
  Ár:740000.00Ft
 • UV lámpa készlet RO viztisztítókhoz UV-101, 1GPM, 6W

  Víztisztító - fordított ozmózis víztisztítók

  UV lámpa készlet háztartási víztisztítókhoz, fúrt kutak vizének sterilizálására.
  Ár:26800.00Ft
 • A víztisztító készülékkel csak nyerhet!

  Víztisztító - fordított ozmózis víztisztítók

  A víztisztító készülékkel csak nyerhet!

  Egészséget! Víztisztító használatával KRISTÁLYTISZTA ivóvizet kap, amely nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, vegyi anyagokat, vegyszereket, gyógyszermaradványokat, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus, radioaktív és rákkeltő anyagokat.

  Ebből főzheti az ételeket, a teát kávét. Ne felejtse, hogy a forralás nem képes közömbösíteni az ivóvízben levő vegyi anyagokat! A PurePro víztisztító készülékkel ízletesebb és SOKKAL EGÉSZSÉGESEBB ételeket és italokat készíthet. Soha többé nem fog a teája tetején gusztustalan folt úszkálni!

  Kényelmet! A víztisztító készülék automatikusan működik, a használat során Önnek mindössze egyetlen feladata marad: a csapot kell megnyitni ahhoz, hogy tiszta egészséges vízhez jusson.

  Vásárlásainak alkalmával a csomagok mérete és súlya a csökken. Többé nem kell drága és nehéz ásványvizes palackokat cipelnie a bevásárlóközpontból!

  A szemétszállítóknak elég lesz hetente két kuka helyett csak egyet fizetni! Nem is beszélve a környezetszennyezésről! Vége a rengeteg szemétbe dobott műanyag palacknak!

  Saját kontrollja lesz a vízminőség felett. Az ásványvíz esetén nem tudhatja, hogy ténylegesen mi van a palackban! Gondolja végig hány hír számolt be csak az elmúlt évben különböző palackozott vizek baktérium fertőzöttségéről. A vezetékes csapvízről ne is beszéljünk. A PurePro készülékkel a víz szűrése az Ön otthonában történik. Így Ön mindig biztos lehet az ivóvíz minőségében és védett egy esetleges hálózati vízszennyezés esetén is.

  Évi, 170.000 Ft megtakarítást tudhat magáénak egy átlagos négytagú család esetén, csak az ásványvizet számolva. Ebből a pénzből akár elmehet nyaralni valahová.

  Még nem számoltuk a járulékos költségek csökkenését például, hogy innentől kezdve nem szükséges a kávéfőzőt kétévente lecserélni a vízkő miatt. A KRISTÁLYTISZTA víz ugyanis vízkövet sem tartalmaz, így beletöltheti a gőzölős vasalóba, vagy akár a gépkocsi akkumulátorába, vagy hűtőberendezésébe.

  A PurePro víztisztító készülék minden eddig ismert szűrési technológiánál tízezerszer jobb vízminőséget biztosít az Ön számára!

Összes | Oldalak:

Várj mielőtt kilépsz!

Kérd hírlevelünket az Akciókról!

Ha nem, akkor klikk a "Mégsem" gombra!


Aszaló, gyümölcsaszaló, inox aszaló Aszaló, aszalógép, gyümölcsaszaló, inox aszaló Aszaló, gyümölcsaszaló Lekvárfőző üst gyártás, eladás Lekvárfőző üst gyártás Lekvárfőző üst gyártás Pálinkafőzés, pálinkafőzők Shimano bojlis botok Pálinkafőző videó, pálinkafőzők Pálinkafőző Pálinkafőzés, pálinkafőzők Pálinkafőző 100 literes, pálinkafőzők