Víztisztító PurePro RO106M RO víztisztító visszasózóval

Víztisztító - fordított ozmózis víztisztítók

  • víztisztító visszasózóval
    víztisztító visszasózóval
Ár:54000.00Ft
A PurePro RO-106M háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5+1 lépcsős (5 db tisztítórésszel és 1 db visszasózó egységgel rendelkező) ivóvíztisztító berendezés.
 
A PurePro RO-106M háztartási RO víztisztító standard jellemzői:
A tisztítórész 5+1 lépcsője
RO víztisztító beszerelve1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó -UV-szűrős- szűrőházzal)
2. lépcső: aktívszén (GAC) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)
3. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)
4. lépcső: RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap)
5. lépcső: aktívszén utószűrő házban
6. lépcső: MINERAL visszasózó egység az ásványianyag visszapótlására.
A PurePro RO-106M 5+1 lépcsős tisztítórész tartókonzolja fémből(!) készül, a stabil rögzítés végett.
A tartály: 12 literes, anyaga fém, belül speciális teflon bevonattal (!) (NSF és CE minősítések).
Megengedett hálózati víznyomás: 3-7 bar. Ha önnél ennél alacsonyabb a hálózati víznyomás értéke, akkor a PurePro RO-105P, nyomásfokozóval ellátott RO víztisztító berendezést javasoljuk választani.
Kapacitás: 120-200 liter/nap a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően.
PurePro RO víztisztító szerelékei
A PurePro RO-106M háztartási RO víztisztító méretei:
Az 5+1 lépcsős tisztító rész
- magassága: 48 cm
- szélessége: 37 cm
- mélysége: 20 cm
A 12 literes tartály
- magassága: 43 cm
- átmérője: 28 cm
A tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).
A PurePro RO-106M háztartási RO víztisztító tömege összesen: 12,5 kg.
Garanciák: 2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)
A PurePro RO-106M háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 5+1 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és 1 db szűrőház kulcs, továbbá részletes, magyar nyelvű Gépkönyv.
Beszerelés:
A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.
Ha szakemberünk általi beszerelést kér, azt alul, a kosárba helyezés előtt, az Elérhető opcióknál kiválaszthatja; ugyanott megtalálja a beszerelés költségeit is.
Karbantartás:
A PurePro RO-106M háztartási RO víztisztító berendezéskülönösebb karbantartást nem igényel, a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez az alábbi időközönként azonban a szűrőbetéteket cserélni szükséges:
  • az első 3 és 1 utolsó szűrőbetétjét: 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén). A 4 db-os szűrőszettet és árát itt megtekintheti: PP4 >>
  • a RO membránját 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén). Az 50GPD-s RO membránt és árát itt megtekintheti: PP05001 >>
  • a visszasózó egység ajánlott csereideje 12 havonta. (Ennek cseréje nem feltétel a garancia érvényesüléséhez.) A visszasózót és árát itt megtekintheti: MINERAL >>
A szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk természetes fertőtlenítőszert is, pl: grapefruitmag kivonatot vagy Ezüstkolloidot. Mindkettő nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről. Fertőtlenítő Ezüstkolloid termékünket itt megtekintheti: KoMiTo Ezüstkolloid >>
Minősítések: CE, WHO, NSF, WQA, FDA.
Gyártó: PurePro USA Corp.

Várj mielőtt kilépsz!

Kérd hírlevelünket az Akciókról!

Ha nem, akkor klikk a "Mégsem" gombra!


Aszaló, gyümölcsaszaló, inox aszaló Aszaló, aszalógép, gyümölcsaszaló, inox aszaló Aszaló, gyümölcsaszaló Lekvárfőző üst gyártás, eladás Lekvárfőző üst gyártás Lekvárfőző üst gyártás Pálinkafőzés, pálinkafőzők Shimano bojlis botok Pálinkafőző videó, pálinkafőzők Pálinkafőző Pálinkafőzés, pálinkafőzők Pálinkafőző 100 literes, pálinkafőzők