A víztisztító készülékkel csak nyerhet!

Víztisztító - fordított ozmózis víztisztítók

A víztisztító készülékkel csak nyerhet!

Egészséget! Víztisztító használatával KRISTÁLYTISZTA ivóvizet kap, amely nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, vegyi anyagokat, vegyszereket, gyógyszermaradványokat, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus, radioaktív és rákkeltő anyagokat.

Ebből főzheti az ételeket, a teát kávét. Ne felejtse, hogy a forralás nem képes közömbösíteni az ivóvízben levő vegyi anyagokat! A PurePro víztisztító készülékkel ízletesebb és SOKKAL EGÉSZSÉGESEBB ételeket és italokat készíthet. Soha többé nem fog a teája tetején gusztustalan folt úszkálni!

Kényelmet! A víztisztító készülék automatikusan működik, a használat során Önnek mindössze egyetlen feladata marad: a csapot kell megnyitni ahhoz, hogy tiszta egészséges vízhez jusson.

Vásárlásainak alkalmával a csomagok mérete és súlya a csökken. Többé nem kell drága és nehéz ásványvizes palackokat cipelnie a bevásárlóközpontból!

A szemétszállítóknak elég lesz hetente két kuka helyett csak egyet fizetni! Nem is beszélve a környezetszennyezésről! Vége a rengeteg szemétbe dobott műanyag palacknak!

Saját kontrollja lesz a vízminőség felett. Az ásványvíz esetén nem tudhatja, hogy ténylegesen mi van a palackban! Gondolja végig hány hír számolt be csak az elmúlt évben különböző palackozott vizek baktérium fertőzöttségéről. A vezetékes csapvízről ne is beszéljünk. A PurePro készülékkel a víz szűrése az Ön otthonában történik. Így Ön mindig biztos lehet az ivóvíz minőségében és védett egy esetleges hálózati vízszennyezés esetén is.

Évi, 170.000 Ft megtakarítást tudhat magáénak egy átlagos négytagú család esetén, csak az ásványvizet számolva. Ebből a pénzből akár elmehet nyaralni valahová.

Még nem számoltuk a járulékos költségek csökkenését például, hogy innentől kezdve nem szükséges a kávéfőzőt kétévente lecserélni a vízkő miatt. A KRISTÁLYTISZTA víz ugyanis vízkövet sem tartalmaz, így beletöltheti a gőzölős vasalóba, vagy akár a gépkocsi akkumulátorába, vagy hűtőberendezésébe.

A PurePro víztisztító készülék minden eddig ismert szűrési technológiánál tízezerszer jobb vízminőséget biztosít az Ön számára!

Várj mielőtt kilépsz!

Kérd hírlevelünket az Akciókról!

Ha nem, akkor klikk a "Mégsem" gombra!


Aszaló, gyümölcsaszaló, inox aszaló Aszaló, aszalógép, gyümölcsaszaló, inox aszaló Aszaló, gyümölcsaszaló Lekvárfőző üst gyártás, eladás Lekvárfőző üst gyártás Lekvárfőző üst gyártás Pálinkafőzés, pálinkafőzők Shimano bojlis botok Pálinkafőző videó, pálinkafőzők Pálinkafőző Pálinkafőzés, pálinkafőzők Pálinkafőző 100 literes, pálinkafőzők